Den Haag Spionagewandeling

Boek hier

€ 15,00

  • Er is nog plek

Den Haag heeft als regeringscentrum altijd een sterke aantrekkingskracht gehad op spionnen en geheime diensten. Doe mee met de Den Haag Spionagewandeling. En wandel samen met historicus Edwin Ruis door mooie Haagse buurten waar duistere zaken werden uitgespookt.

 

Hoor verhalen over spionage uit de Eerste en Tweede Wereldoorlog, met hier en daar een uitstapje naar meer recente tijden. Zo wandelen we onder meer langs de woning van Mata Hari, het eerste kantoor van de eerste Nederlandse geheime dienst, een SS-spionage- en sabotageschool op een verrassende locatie en de fraaie Villa Windekind van de omstreden klusjesman van koningin Wilhelmina: François van ‘t Sant. Na deze themawandeling zal Den Haag voor u nooit meer hetzelfde zijn.

 

Informatie over de Den Haag Spionagewandeling:

 

Start: 13.00 uur op een zaterdag of zondag. Zie boek hier voor beschikbare datums.
Duur: ca. 2,5 uur (afhankelijk van snelheid groep/tram mogelijk uitloop naar 3 uur)
Loopafstand: ca. 4,5 KM.
Nodig: gezonde benen en een ov-chipkaart (i.v.m. stukje tram en terugreis).

 

Na uw boeking ontvangt u een automatische, voorlopige bevestiging. In de week voor de wandeling ontvangt u een definitieve bevestiging met informatie over het startpunt e.d. Er zijn verschillende gemakkelijke betalingsmogelijkheden. Voor groepen vanaf 6 personen is er een afspraak op maat mogelijk, waarbij fietsen i.p.v. wandelen ook een mogelijkheid is.