Deel met vrienden!

De Den Haag Spionagewandeling

De hofstad heeft als regeringscentrum altijd een sterke aantrekkingskracht gehad op schimmige figuren uit de wereld van de internationale spionage. Hoor meer over de spionagestad achter de duinen en doe mee met de Den Haag Spionagewandeling. Wandel samen met historicus Edwin Ruis door mooie buurten langs adressen van spionnen en geheime diensten en hoor ter plekke wat ze hebben uitgespookt.

 

Met de Eerste en Tweede Wereldoorlog als leidraad komen we onder meer langs de Haagse woning van Mata Hari, het kantoor van de Britse geheim agent die in 1939 het beruchte Venlo Incident veroorzaakt, een SS-spionage- en sabotageschool op een verrassende locatie, een monument voor het Englandspiel en de fraaie Villa Windekind van de omstreden klusjesman van koningin Wilhelmina: François van ‘t Sant. Deze wandeling is los van de Rotterdam WO1 Spionagewandeling te volgen of in aanvulling daarop.Na deze wandellezing zal Den Haag voor u nooit meer hetzelfde zijn.

 

Informatie over de Den Haag Spionagewandeling:

 

Start: 13.00 uur op een zaterdag. Kies onder een beschikbare datum.
Duur: ca. 2,5 uur (geen pauze).
Afstand: ca. 5 KM.
Nodig: gezonde benen en een ov-chipkaart (i.v.m. stukje tram en terugreis).

 

De actuele data voor individuele boekingen staan bij de boekknop. Na uw boeking ontvangt u een voorlopige bevestiging. Bij de definitieve bevestiging in de week voor de wandeling ontvangt u informatie over het startpunt e.d. Er zijn verschillende gemakkelijke betalingsmogelijkheden. Als u niet kunt, houd de nieuwe data in de gaten of volg op Facebook.


Alle Voetspoor Themawandelingen zijn voor privégroepen ook op maat te boeken op een vrijdag, zaterdag of zondag. Neem voor meer informatie contact met mij op.

Boek hier

€ 15,00

  • Er is nog plek